Leiligheter til salgs

 

Leiligheter

Leiligheter fra 40 til 98 kvm, Lavenergi med gode kvaliteter og fantastiske lysforhold. Faste priser, først til mølla.

Hardanger fjordterrasse ligger midt i sentrum av Ulvik med alle fasiliteter innen gangavstand, som butikker, restauranter, barer og diskotek. Det er 60 meter til nærmeste badeplass og bare 50 meter ned til marinaen hvor samtlige leiligheter har egen båtplass.

Lavenergi
Hovedoppvarming er vannbåren gulvvarme med varmepumpe som tar energi fra sjøen. Dette medfører en besparelse på ca. 67% i fyringsutgifter. Alle leilighetene har pipe med muligheter for ildsted

Fellesområder

Med herlig utsikt mot sjøen

Hardanger Fjordterrasse har flotte fellesområder med felles takterrasse for grilling, sosialt samvær og uteliv. Hvor enn du snur og vender deg kan du nyte Norges kanskje aller vakreste naturomgivelser. Ulvik ligger lunt og sentralt innerst i en fjordarm i vakre Hardanger. Her kan du ta glede av et aktivt kunst- og kulturliv, flotte lokale attraksjoner, med frukt, gårdsmat, cider, fisk og fjellørret og andre handelstilbud.

Div. INFO.

 

PARKERING
Til hver leilighet følger egen oppmerket innendørs parkeringsplass i kjeller.
Telefonstyring av garasjeport

SAMEIE
Sameiet Hardanger fjordterrasse består av totalt 21 leiligheter, fordelt på to bygg.
Styreleder: Jarle Vesterheim - tlf: 90181117
Forretningsfører: Vekstra Hardanger og
Voss AS (regnskap)
Alle leilighetene blir solgt med båtplass. Ulvik båtlag har marinaen. Hvert medlem som har båtplass er pliktig til å delta på dugnadsarbeid, slik styret bestemmer. For ikke utført dugnadstimer blir eier belastet

Terrasse:
Alle leiligheter har egen stor terrasse med flott utsikt og gode solforhold. God plass til hagemøbler. Terrassene har rekkverk og er flislagt.

Bad/vaskerom:
Alle leilighetene har flotte flislagte bad med toalett og dusj. Felles anlegg for varmt tappevann med energibesparende varmepumpe.

Har du spørsmål? Ring på: 975 00 501